Team

2020 was wel een heftig jaar!

De coronacrisis heeft veel mensen getroffen, zowel economisch als qua gezondheid. Van het 2-inch team is gelukkig niemand ziek geworden en kon het werk deels ‘gewoon’ doorgaan.
Zo hebben we tevens ons steentje bij kunnen dragen in sectoren waar dit hard nodig was. Denk aan het snelle schakelen voor nieuwe creatieve ideeën voor in de horeca en het informeren van consumenten via posters en verschillende social media kanalen. 

Kerst videoboodschap 2-inch
Als creatievelingen kunnen we het (natuurlijk) niet laten om op filmische wijze Kerstmis en corona te koppelen. Het is nu eenmaal anders dit jaar, maar vergeet niet waar we het allemaal voor doen.


Bekijk hieronder de kerst- en nieuwjaarsgroet van 2-inch, gedraaid op de ARRI Amira en gemaakt met het hele team. 

Bij 2-inch houden we er erg van om het een beetje anders te doen dan de rest.
Het idee kwam al snel om Jezus zijn eigen verjaardag te laten vieren tijdens de kerst, helemaal alleen, vanwege de coronacrisis. Een inspirerend persoon waar veel mensen tegenop kijken. Als iemand de boodschap van een veilige Kerst over kan brengen, zou Hij het toch wel zijn? 

 

In eerste instantie wilden we een shot maken waar hij recht van voren in beeld zou zitten, gecentreerd. Dan zou het in de stijl zijn van een van de vele bekende schilderijen en fresco’s waarop Jezus is afgebeeld. 

Maar, tijden veranderen, dus uiteindelijk hebben we gekozen voor een compositie die meer bij deze tijd en bij ons past. We zetten Hem in een ‘eenzame’ setting, waarbij duidelijk wordt dat hij het feest alleen viert. Een beetje zuur, maar hopelijk eenmalig.

Naast de film zelf zijn er nog enkele ‘stills’ toegevoegd. Zo krijgt het geheel de vorm van een kleine ‘Stay Safe’ campagne. 

De stills zijn gedeeld als stories op social media kanalen.

Wat is jouw nieuwjaarsboodschap in corona tijd? Laat je comment achter hier op facebook.