Office

Wij zijn verhuisd binnen de Blokhuispoort

Wij zijn verhuisd

Ons eerste kantoor binnen de Blokhuispoort was letterlijk een cel in celblok B (B-vleugel) Zie verouderde Google Maps. Na uitbreiding werden het 2 cellen, maar ook dit was al snel te krap. We zijn daarna verhuisd naar een technische ruimte waar de bewaarders vroeger het werk achter de schermen deden. (zie foto)

Oke… maar waar zitten jullie nu dan?

Ook hier zijn wij niet gebleven. We hebben ruimte gemaakt voor de bibliotheek die vanuit de binnenstad naar de Blokhuispoort komt, en wij hebben het weer groter gezocht. Wij kwamen terecht op de eerste verdieping aan het 2e binnenplein. (Recht boven Eetlokaal Proefverlof). Op deze locatie gingen de gevangenen vroeger naar de tandarts en psychiater.

Najaar 2017 zal de verbouwing van ons kantoor in gang worden gezet. We kijken er ontzettend naar uit om onze ideeën te realiseren. Doordat de verbouwing een aantal maanden in beslag zal nemen, werken wij vanaf een tijdelijke plek binnen de Blokhuispoort. Je kunt ons vinden door na de poort direct rechtsaf naar binnen te gaan en nog vóór de trappen weer rechtsaf.

Wil je ons op dit moment bezoeken, maar weet je niet hoe je hier moet komen? Bel ons zodat we je bij de poort kunnen ontvangen.